Coda alla Vaccinara
Beef Oxtail with celery pine nuts and raisin spicy tomato sauce
Euro 24,00
Trippa alla Romana
Roman-Style Veal tripe with tomato sauce flavored with mint and pecorino cheese
Euro 22,00
Pollo Ruspante alla Romana con Peperoni in umido
Roman-Style Farmyard Chicken with sweet peppers and tomato sauce
Euro 24,00
Petto di Vitello alla Romana
con Schiacciata di Broccolo Romanesco e Menta Romana (Piatto preferito da Nonna Lella)
Roasted veal brisket served with pastry roman broccoli and fresh roman minte
Euro 24,00
Lesso der giorno prima alla “picchiapò” in umido con patate
Boiled beef meat “Picchiapò” style with potatoes sauce
Euro 20,00
Filetto di Manzetta Prussiana ai ferri
Stewed beef fillet
c.ca 280/300gr € 30,00
Filetto di Manzetta Prussiana al Pepe Verde
Beef fillet with heavy cream, green pepper and senape
c.ca 280/300gr € 35,00
Melanzane alla parmigiana con Ricotta Romana dop, fiordilatte miele millefiori biologico e noci
Eggplant “Parmigiana” with ricotta cheese, organic mozzarella, honey and walnut
Euro 35,00
Baccalà alla romana,
in guazzetto con pomodoro, cipolla, uva zibibbo e pinoli
Eggplant “Parmigiana” With Ricotta Cheese, Mozzarella, Honey And Walnut
Euro 35,00